12/07/2017, 20:16 | #1 | |||||||||
Üye Grubu: Üye
Konular: 31 Şube: İstanbul Avrupa Şubesi İlişki Durumu: Evli Ruh Hali: Tuttuğu Takım: Level: 4 [] Paylaşım: 0 / 92 Teşekkürler: 1 1 Mesajına 1 Kere Teşekkür Edildi REP Gücü : 8 REP Puanı : 10 REP Seviyesi : | Kemal'im - İbrahim Sevindik KEMAL`İM Ülkemdeki insanları hayretle izledim Şöyle etrafıma baktım, şaştım, tanıyamadım Kara sakal, yeşil cübbe, başta sarık, alışamadım Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Bana öğretilen din; gönüldedir, haldedir İnsan ayırmamalı, her yaratılan kardeştir Şimdi bu benlik neden, acep bilmem ne iştir Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Dört kitabı bir tutmayan İslam olamaz Kul hakkıyla yola çıkan menzile varamaz Cahil hoca emri ile hedef vurulmaz Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Yüce Tanrım akıl vermiş, fikir vermiş, yön vermiş Al yüce kitabını oku diye göz vermiş Kara cahil bu günlerde diken gibi boy vermiş Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Yeşil bayrak açmışlar kurtardığın vatanda Küfrettiler adına toplanıp meydanlarda Ölmeye hazırız biz bu vatan toprağında Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni XXX Övmek yerine bir gün anlasaydık biz seni Bin Kemal doğardı, aratmazdık hiç seni Yarın haykıracak elbet şu gençliğin gür sesi Gel Kemal`im gel ülken arıyor seni İbrahim SEVİNDİK | |||||||||
Bruce Lee Kullanicisinin Son 5 Konusu | |||||
Baslik | Kategori | Son Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj |
Kutsal Özlem - Aşık Mahsuni Şerif | Mustafa Kemal Atatürk | Bruce Lee font> | 0 | 2055 | 12/07/2017 20:47 |
Çerkezlerin Diyarı Pınarbaşı | Türkülerimizin öyKüleri | Bruce Lee font> | 0 | 2263 | 12/07/2017 20:44 |
Erim Erim Eriyesin Türküsü'nün Hikayesi | Türkülerimizin öyKüleri | Bruce Lee font> | 0 | 2170 | 12/07/2017 20:43 |
Bruce Lee ve Nora Miao Aşkı | Aşk ve Sevgi | Bruce Lee font> | 0 | 2788 | 12/07/2017 20:40 |
Be Hey Dürzü - Neyzen Tevfik | Mustafa Kemal Atatürk | Bruce Lee font> | 0 | 2217 | 12/07/2017 20:39 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Sitemizde Yenimisiniz ? | Yardım Konuları |