Üç Satır Arası Grafikler - Sohbet Forumları
Sohbet Forumları

sohbet

Go Back   Sohbet Forumları > SohbetForumlari.Com~ Forum~ > Duyurular

mirc



Kullanıcı Tag Listesi


Konu Bilgileri
Kısayollar
Konu Basligi
Üç Satır Arası Grafikler
Cevaplar
0
Sonraki Konu
sonraki Konu
Görüntüleyenler
 
Görüntüleme
770
Önceki Konu
önceki Konu

Yeni Konu aç Cevapla
LinkBack Seçenekler Stil
Okunmamış 15/02/2021, 16:47   #1
Üye
Avatar Yok

Sohbet Forumları - EN Kaliteli Paylaşım Platformu!
Üye No: 3647
Üyelik tarihi: Feb 2021
Üye Grubu: Üye
Mesajlar: 2
Konular: 2
Şube: Bingöl Şubesi
İlişki Durumu: İlişkisi Yok
Ruh Hali:  none
Tuttuğu Takım:

Level: 1 [♥ Bé-Yêu ♥]
Paylaşım: 0 / 0
Güç: 0 / 6
Tecrübe: 2%

Teşekkürler: 0
0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edildi
REP Gücü : 4
REP Puanı : 10
REP Seviyesi : market2021 is on a distinguished road
Standart Üç Satır Arası Grafikler

Üç Satır Arası Grafikler
Diğer Japon kuzenleri (Kagi ve Renko) gibi, Üç Satır Arası grafikleri, yalnızca fiyat değişikliklerine odaklanarak gürültüyü filtreler. Fiyat belirli bir miktarda değişmedikçe satırlar değişmez. Sabit bir kutu boyutu kullanan Nokta ve Şekil grafiklerinin aksine, bu miktar son 2 satırın aralığına bağlıdır. Bu aralık oldukça değişebilir. Gürültüyü filtreleme yeteneği, bu grafikleri özellikle temeldeki eğilimi belirleme açısından kullanışlı hale getirir. Önemli iniş ve çıkışları tespit etmek kolaydır. Bu bilgilerle donanmış olan grafikçiler, daha yüksek zirvelere sahip yükseliş trendlerini ve daha yüksek dipleri veya düşüş trendlerini daha düşük ve daha düşük zirvelerle belirleyebilir. Tüm grafik tekniklerinde olduğu gibi, grafikçiler, Üç Satır Arası grafiklerindeki bulgularını doğrulamak veya çürütmek için diğer teknik analiz araçlarını kullanmalıdır.
Japonya'da icat edilen Üç Satır Arası grafikleri, zamanı yok sayar ve yalnızca fiyatlar belirli bir miktar hareket ettiğinde değişir (Nokta ve Şekil Grafiklerine benzer). Üç Satır Sonu grafikleri bir dizi dikey beyaz ve siyah çizgi gösterir; beyaz çizgiler yükselen fiyatları temsil ederken, siyah çizgiler düşen fiyatları gösterir. Ters çevirme garanti edilene kadar fiyatlar aynı yönde devam eder. Kapanış fiyatı önceki iki satırın yüksek veya düşük seviyesini aştığında bir ters çevirme meydana gelir.
İnşaat
İnşaat detaylarına bakmadan önce birkaç açıklama yapmak gerekiyor. İlk olarak, fiyat çizelgesindeki siyah beyaz çubuklara "çizgiler" denir. İkinci olarak, hat değişiklikleri yüksek-düşük aralığa değil kapanış fiyatlarına dayanmaktadır. Üçüncüsü, Üç Satır Arası grafikleri zamana göre değil fiyata göre gelişir. Aşağıdaki ilk grafik 21 Mart'tan 20 Temmuz'a kadar 85 mum çubuğunu veya işlem gününü göstermektedir. Üç Satır Arası grafiği, bu fiyat hareketini 44 siyah beyaz çizgiye yoğunlaştırır. Bu teknik, gürültüyü filtreleyerek yalnızca önemli görülen fiyat hareketlerine odaklanır.
İki Satır Ters Çevirme
Her yeni kapanış fiyatı üç olasılık üretir.
https://www.gold-pattern.com/
Fiyat aynı yönde ilerlediğinde aynı renkte yeni bir çizgi çizilir.
Fiyat değişikliği bir ters çevirmeyi garanti etmek için yeterli olduğunda, zıt renkte yeni bir çizgi çizilir.
Fiyat trendi uzatmadığında veya değişiklik bir tersine çevirmeyi garanti etmek için yeterli olmadığında yeni satırlar eklenmez.
Önceki iki çizginin yüksek veya düşük olanı, ters çevirme noktasını belirler. En son çizgi siyahsa (aşağı), son iki çizginin tepesi ters çevirme noktasını gösterir. Bu yüksek seviyenin üzerinde bir kapanış, fiyatın tersine döndüğünü belirtmek için beyaz bir çizgiyi gerektirir. Yalnızca en son satırın siyah (aşağı) olması gerektiğini unutmayın. Bu siyah çizginin hemen önündeki çizgi beyaz (yukarı) veya siyah (aşağı) olabilir. Ters noktayı belirleyen bu iki çizginin en düşük seviyesidir. Aşağıdaki tablo, üç adet 2 satırlı ters çevirme ile Dell Inc'i (DELL) göstermektedir; ilk ikisi iki siyah çizgi ile, üçüncüsü ise beyaz bir çizgi ve bir siyah çizgi ile oluşturulmuştur. Yatay kırmızı çizgiler, ters dönüşü oluşturmak için beyaz çizginin aştığı ters noktayı işaretler.

توصيات الذهب
En son çizgi beyazsa (yukarı), son iki çizginin alt kısmı geri dönüş noktasını gösterir. Bu düşük seviyenin altında bir kapanış, fiyatın tersine dönmesi için siyah bir çizgiye ihtiyaç duyacaktır. Yalnızca en son satırın beyaz (yukarı) olması gerektiğini unutmayın. Bu beyaz çizginin hemen önündeki çizgi beyaz (yukarı) veya siyah (aşağı) olabilir; geri dönüş noktasına karar veren bu ikisinin en düşük seviyesidir. Aşağıdaki tablo, üç 2 hatlı ters çevirme ile United Parcel'i (UPS) göstermektedir. Birinci ve üçüncü ters çevirmeler siyah çizgi / beyaz çizgi kombinasyonuna sahipken, ortadaki ters çevirme iki beyaz çizgi gösterir. Yatay yeşil çizgiler, ters dönüşü oluşturmak için sonraki siyah çizginin aştığı alçak veya ters dönüş noktalarını işaretler.
توصيات العملات

Üç Satır Ters Çevirme
Adından da anlaşılacağı gibi, Üç Satır Kırma Grafiği tamamen üç satırı kırmakla ilgilidir. Bir işlem aralığında veya daha büyük trendin devamı olarak iki hat tersine dönebilir. Öte yandan Üç Satır Kırılması, trendin tersine döndüğünü işaret edebilecek daha güçlü bir hareketi ifade eder. Üç siyah çizgi oluştuğunda ve tek bir beyaz çizgi bu üç çizginin tepesini kırdığında yükseliş trendinin tersine dönmesi meydana gelir. Üç beyaz çizgi oluştuğunda ve tek bir siyah çizgi bu üç çizginin altını kırdığında bir düşüş dönüşü meydana gelir.
market2021 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

market2021 Kullanicisinin Son 5 Konusu
Baslik Kategori Son Yazan Cevaplar Okunma Son Mesaj
EquiVolume Duyurular market2021 0 1137 15/02/2021 16:48
Üç Satır Arası Grafikler Duyurular market2021 0 770 15/02/2021 16:47

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Kapalı


Tüm Zamanlar GMT +2 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:59.

Forum Yasal Uyarı

Kuruluş : 2017
2017 - "Sohbet Forumları" her hakkı saklıdır.
Sohbet Forumları - KelebekFinal.NET iştirakidir.
Site Sahibi, by CiN
Sohbet Forumları, en iyi Mozilla Firefox ile dolaşılır.
YASAL UYARI : İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan sohbet forumları Adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K'nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. sohbet forumları hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler, Yöneticilerimiz ile iletişime geçilmesi yada iletişim formunu doldurulması halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde sohbet forumları yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş sağlanacaktır.



Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.1